Service

Onderhoud en reparatie

U kunt bij ons terecht voor het proffecioneel onderhouden en repareren van uw (bedrijfs)auto. Dit wordt uitsluitend gedaan door specialisten die verstand hebben van uw auto.

Diagnose

U kunt bij ons terecht voor een diagnose rapport van uw voertuig. Met onze moderne diagnose apparatuur kunnen wij u een uitgebreid diagnose rapport laten zien.

APK

U kunt ons ook terecht voor een algemene periodieke keuring (APK). In onze werkplaats hebben wij een APK-straat waar wij plus/minus 1700 APK-keuringen per jaar uitvoeren. Wij werken samen met diverse onderdelen leveranciers waardoor wij 6 maal per dag aanvoer van de bestelde delen krijgen, dit zijn alleen eerste montage materialen.

Airco Service

U kunt bij ons terecht voor het laten bijvullen van uw airco systeem. Maar ook voor het opsporen van een eventuele lekkage. Met behulp van ons airconditioningstation kunnen wij de lekkage opzoeken en repareren.

Storingen

U kunt bij ons terecht voor een diagnose van uw voertuig. Doormiddel van foutcodes kunnen wij exact aangeven wat er eventueel stuk is aan de auto.

Banden Service

U kunt bij ons terecht voor het afnemen van nieuwe winter en of zomer banden. Maar ook voor een seizoenswissel van uw banden.

Trekhaak

trekhaak-monteren

Trekhaak montage

U heeft keuze uit een vaste, wegdraaibare en afneembare trekhaken. Wilt u vaak gebruik maken van uw trekhaak? Dan adviseren wij een vaste trekhaak. Deze is het voordeligst en zijn altijd klaar voor gebruik. Houd er wel rekening mee dat dit type altijd zichtbaar is. Bij een afneembare of een wegdraaibare, heeft u dit probleem niet. Echter, zijn deze niet beschikbaar voor alle type auto’s. Laat u goed adviseren door ons.

Bij de keus tussen een 7-polige en 13-polige stekker is het bepalend waarvoor u de trekhaak gaat gebruiken.

Onderdelen Verkoop

Onderdelen verkoop

U kunt ook bij ons terecht voor losse onderdelen. Wij kunnen vaak veel onderdelen tegen aantrekkelijke prijzen leveren. Originele onderdelen van Mercedes-Benz, BMW, VAG. Maar ook Bosch enz.